"Veliki" genije Savićević je stopirao moju sudijsku karijeru

"Ja sam komesar za sudije u Južnoj regiji i samo se pitam za sudije. Moju sudijsku karijeru stopirao si ti, a ja sam tebe "veliki genije"pomagao da 20 godina opstaješ tu đe jesi. Mog brata, u trenerskom poslu si zaustavio ti, veliki genije", navodi Marković

19739 pregleda 37 reakcija 44 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Dugogodišnji fudbalski sudija Aleksandar-Saša Marković je reagovao nakon izjava predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejana Savićevića.

Marković je, između ostalog, optužio Savičevića da je stopirao njegovu sudijsku karijeru.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Nakon gostovanja "velikog genija"u emisiji Fudbal Fest da se i ja "mali" oglasim na dosta neistina i pominjanja nepotizma. Do sada je u Crnoj Gori postojao kodeks da se porodica ne pominje, pogotovo kad neko nije tu da ti odgovori".

Ja sam komesar za sudije u Južnoj regiji i samo se pitam za sudije. Moju sudijsku karijeru stopirao si ti, a ja sam tebe "veliki genije"pomagao da 20 godina opstaješ tu đe jesi. Mog brata, u trenerskom poslu si zaustavio ti, veliki genije.

Mog sina u suđenju si zaustavio ti, veliki genije, a ja ću tvom sinu i bratu uvijek pomoći gdje god budem mogao, kao što sam i tebi pomagao.

E tu je razlika veliki genije između tebe "velikog" i mene "malog". Ipak smo mi Markovići sportska i fudbalska porodica, a ti to dobro znaš.

Znaš da pričaš "istinu" koja tebi odgovara, ko je sudio mom bratu ili kako ti kažeš "striku" (sedam utakmica).

Za dvije godine, moj sin je sudio "striku" šest utakmica, od kojih su dvije završene porazom "strikovog" kluba, veliki genije.

Ipak sam ja kao "mali" tebi "veliki" genije mnogo zahvalan, jer da si dozvolio meni put ka internacionalcu, bratu ili striku upis na pro licencu i mom sinu da sudi, možda bi nas iskvario, jer bi ušli u milione i promijenili se. Ovako smo morali ići po svijetu da zarađujemo za život.

Ja kao "mali" mnogo sam srećan čovjek, jer imam mnogo dobar odnos sa majkom, bratom, sestrom, sinovima, ćerkom, ženom, prijateljima,drugovima i kumovima.

I na kraju veliki fudbalski asu, ali samo fudbalski, želim ti sve najbolje u novoj 2022. od "malog" tate kako ti kažeš.

Bonus video: