Bek Sitija opljačkan pred Novu: Napale su me kukavice

Portugalski fudbaler je na svom Instragram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi posjekotina iznad njegovog desnog oka

6028 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaler Mančester sitija Žoao Kanselo objavio je kasno sinoć da su ga napale četiri osobe koje su provalile u njegov dom, ukrale nakit i pokušale da povrede njegovu porodicu.

Portugalski bek je na svom Instragram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi posjekotina iznad njegovog desnog oka.

"Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su pokušale da naude meni i mojoj porodici. Kada pružite otpor, dogodi se ovo. Uspjeli su da ukradu sav nakit i ostave me sa ovakvim licem", napisao je Konselo, aludirajući na povrede koje je zadobio.

Žoao Kanselo
foto: Instagram

"Ne znam kako postoje tako podli ljudi. Najvažnija mi je porodica i na sreću svi su u redu. Poslije toliko prepreka u životu, ovo je samo još jedna koju ću savladati. Mirno i čvrsto kao i uvijek", dodao je on.

Kanselo u svojoj objavi nije precizirao gdje se napad dogodio, ali je Siti nešto kasnije izneo više detalja o incidentu.

"Šokirani smo i zgroženi što su Žoao Kanselo i njegova porodica bili meta razbojništva u svom domu tokom kojeg je Žoao napadnut. Klub podržava Žoaa i njegovu porodicu i pomaže policiji u istrazi", saopštio je Siti.

Kanselo je u Mančester siti stigao iz Juventusa u avgustu 2019. godine.

Bonus video: