Totenhem u foto-finišu srušio Votford, furiozni Vest Hem (VIDEO)

Golom Davinsona Sančesa u šestom minutu nadoknade Totenhem pobijedio Votford (1:0), Vest Hem slavio sa 3:2 na gostovanju Kristal Palasu

5319 pregleda 1 komentar(a)
Davinson Sančes postiže pobjedonosni gol za Totenhem, Foto: Beta/AP
Davinson Sančes postiže pobjedonosni gol za Totenhem, Foto: Beta/AP

Fudbaleri Totenhema pobedili su Votford u gostima sa 1:0, u meču 21. kola Premijer lige.

Dramatičan meč na "Vikeridž roudu" bio u 86. minutu prekinut da bi se ukazala ljekarska pomoć jednom navijaču, pauza je trajala sedam minuta, a gol odluke je postignut u šestom od osam minuta nadoknade vremena.

Son je centrirao iz prekida, a Davinson Sančes glavom iz blizine donio veliko slavlje timu Antonija Kontea.

Gol odluke pogledajte OVDJE.

Italijanski trener je bez poraza i u osmom meču u Premijer ligi otkada je preuzeo tim (pet pobjeda i tri remija), čime je povećao rekord kada su u pitanju novi treneri Sparsa.

Votford je, s druge strane, doživio šesti uzastopni poraz.

Totenhem je šesti na tabeli, sa dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala, a dva tima iz sjevernog Londona međusobno se sastaju na stadionu Sparsa, u narednom kolu.

Biće to direktan duel za 4. mjesto, koje donosi plasman u Ligu šampiona, a koliko je ta borba komplikovana govore i rezultati Vest Hema, koji se juče ponovo vratio na peto mjesto.

"Čekićar" su u malom londonskom derbiju slavili u gostima protiv Kristal Palasa sa 3:2, pošto su već do poluvremena vodili sa 3:0.

Antonio u 22, te Lancini u 25. i 45+5. minutu iz penala, lansirali su četu Dejvida Mojesa, a Eduard u 83. i Olise u 90. minutu ublažili su poraz "orlova".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: