Idealni tim 21. kola Premijer lige: Mekalister, Kovačić, Lancini... (VIDEO)

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 21. kola Premijer lige

3841 pregleda 0 komentar(a)
Mekalister sa saigračem Trosarom, Foto: Reuters
Mekalister sa saigračem Trosarom, Foto: Reuters

Fudbaler Brajtona, Aleksis Mekalister obilježio je 21. kolo Premijer lige.

Brajton je u gostima savladao Everton 3:2, Mekalister je postigao dva pogotka, pa sa ocjenom 8,7 predvodi idealni tim 21. kola u izboru sajta Sofascore.

Osim Mekalistera na Ostrvu su briljirali vezista Čelsija, Mateo Kovačić (8,4) i ofanzivac Vest Hema, Manuel Lancini (8,2). Kovačić je u remiju (2:2) sa Liverpulom postigao spektakularan pogodak, a i pored toga odigrao je fantastičnu utakmicu i u mnogim segmentima bio najbolji na terenu.

Idealni tim, Premijer liga
foto: Sofascore

Sa druge strane, Lancini je u pobjedi Vest Hema na gostovanju Kristal Palasu (3:2) postigao dva pogotka.

U idealnom timu 21. kola je i Franucuz iz Kristal Palasa, Olise (8,5). On je protiv Vest Hema u igru ušao u 68. minutu i do kraja meča je postigao gol, a imao je i asistenciju.

Kolo na Ostrvu obilježili su i fudbaler Vulverhemptona, Žoao Mutinjo (8,1), strijelac jedinog gola u pobjedi nad Mančester junajtedom, te fudbaler Evertona, Entoni Gordon (8,4) dvostruki strijelac protiv Brajtona.

U idealnom timu našao se i štoper Mančester junajteda, Fil Džons (7,6), koji je nakon dvije godine bio u startnoj postavi "đavola". Protiv Vulverhemptona je mijenjao povrijeđenog kapitena, Megvajera.

U idealnom timu su fudbaler Čelsija, Markos Alonso (8,3), štoper Totenhema, Davinson Sančes (7,7), desni bek Brentforda Rasmusen (7,8) i golman Votforda Bahman (8,2).

Bonus video: