Budućnost počinje pripreme, Dragojević najavljuje veliku borbu: Svi vjerujemo u kvalitet koji posjedujemo

"Radimo dobro, atmosfera je prava i to je izuzetno važno. Stručni štab je unio novu energiju nakon loših rezultata u Evropi i lošeg starta u prvenstvu, jer nije bilo lako podići samopouzdanje i moral ekipi", kazao je Dragojević

11936 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Crnogorski fudbalski klubovi sjutra počinju pripreme za nastavak sezone koji je zakazan za 17. februar.

Budućnosti se ozbiljno drma tron, na polusezoni ima devet bodova manje od lidera Sutjeske, ali u taboru šampiona svi vjeruju da bi proljeće moglo da donese veliki preokret.

"Od Budućnosti se uvijek očekuje da bude u vrhu domaćeg fudbala, to nam je jednostavno u genima. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu da budemo kompletniji, a svi u klubu vjerujemo u kvalitet koji imamo i nećemo se predavati do posljednjeg kola", rekao je golman Miloš Dragojević.

Reprezentativni čuvar mreže se u prvom dijelu sezone mučio s povredom, oporavak i dalje traje.

"Evidentno je da sam se tokom jeseni mučio sa delikatnom povredom, radi se o upali pubalgije koja zahtijeva uglavnom odmor uz određene fizikalne terapije i to može da potraje poprilično dugo. Još sam u fazi oporavka, ali radim sve da se na pripreme priključim koliko je moguće zdrav", ističe 32-godišnji Dragojević.

Jedan je od onih koji je i povrijeđen izlazio na teren.

"Dao sam sve od sebe bez obzira na posljedice i povredu. Želio sam da pomognem timu, to znaju svi u klubu. Pokušao sam i dao cijelog sebe, a nakon nekoliko utakmica jednostavno više nisam mogao - morao sam na pauzu".

Stanje na tabeli nije dobro, znaju to svi na stadionu pod Goricom.

"Ne možemo da budemo zadovoljni, a uzrok tome je odsustvo bitnih igrača u pojedinim trenucima. Ali, radimo dobro, atmosfera je prava i to je izuzetno važno. Stručni štab je unio novu energiju nakon loših rezultata u Evropi i lošeg starta u prvenstvu, jer nije bilo lako podići samopouzdanje i moral ekipi", kazao je Dragojević i dodao:

"Mislim da smo većinu utakmica, uz pehove koji su nas pratili, odigrali na vrhunskom nivou. Mladi momci su pokazali karakter i opravdano iznijeli teret grba. Vjerujem da kao tim imamo mnogo prostora za napredak i siguran sam da smo na pravom putu i da ćemo pripreme iskoristiti za to", zaključio je Dragojević.

Bonus video: