Džerard: Kutinjo će od srijede biti sa nama

„On je odličan igrač koji može da se ponosi impresivnom biografijom prepunom titula. Njegovo prisustvo biće od neprocjenjivog značaja za nas, s obzirom na povrede koje su smanjile naše mogućnosti u napadu”, rekao je Stiven Džerard, koji je sa Brazilcem bio saigrač u Liverpulu

4693 pregleda 0 komentar(a)
Stiven Džerard i Filipe Kutinjo iz vremena kad su bili saigrači u Liverpulu, Foto: Reuters
Stiven Džerard i Filipe Kutinjo iz vremena kad su bili saigrači u Liverpulu, Foto: Reuters

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo prošao je ljekarske preglede prije pozajmice i pridružiće se Aston Vili u srijedu, istakao je menadžer tima iz Birmingema, Stiven Džerard.

„Filipe je u procesu finalizacije administrativnih imigracionih procedura i radujemo se što će se u srijedu priključiti timu”, rekao je Džerard za klupski sajt.

Kutinjo (29), koji je sa Džerardom igrao u Liverpulu, stigao je iz Barselone na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora.

Brazilac je u Barselonu došao iz Liverpula za 135 miliona eura, plus bonuse, a Katalonci će nastaviti da plaćaju dio njegove plate.

„On je odličan igrač koji može da se ponosi impresivnom biografijom prepunom titula. Veoma sam srećan što smo uspjeli da ga dovedemo i što ću kao trener raditi sa njim. Njegovo prisustvo biće od neprocjenjivog značaja za nas, s obzirom na povrede koje su smanjile naše mogućnosti u napadu”, rekao je Džerard.

Nakon dolaska Kutinja, Aston Vila će pokušati i da angažuje defanzivca Evertona Luku Dinja.

Bonus video: