Sa Farskih Ostrva u Tivat: Došljak za jači Arsenal

Na sajtu Arsenala se navodio da se radi o "jednom od najvećih pojačanja u istoriji kluba"

4428 pregleda 17 komentar(a)
Foto: FK Arsenal Tivat
Foto: FK Arsenal Tivat

Šampion sa Farskih Ostrva, doskorašnji član Klaksvikara Boris Došljak, potpisaio je jednoipogodišnji ugovor sa tivatskim Arsenalom.

Došljak će pokušati da pomogne Tivćanima da se po prvi put plasiraju u Telekom 1. Crnogorsku fudbalsku ligu, pošto su drugoligašku jesen završili na drugom mjestu.

Na sajtu Arsenala se navodio da se radi o "jednom od najvećih pojačanja u istoriji kluba".

Došljak (32) je u Crnoj Gori igrao sa Zetu, Bokelj, Lovćen i Iskru, a inostranstvu za posljski Viđev Lođ, Slobodu iz Užica i Klaksvikar sa Farskih Ostrva.

Na zvaničnom predstavljanju predsjednik kluba Dejan Kandić i sportski direktor Ranko Krgović istakli su zadovoljstvo što u klub dolazi internacionalni fudbaler koji je u svojoj bogatoj karijeri igrao i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zahvalili su se Došljaku koji je pored mnogobrojnih ponuda naših prvoligaških klubova izabrao Arsenal za nastavak karijere.

"Ovim parafom klub je počeo da slaže mozaik za dugoročni plan a to je da pošto ove godine Arsenal postane prvoligaš, iduće godine bude ravnopravan pretedent za poziciju koja vodi u evropsko takmičenje", piše na sajtu Arsenala.

Bonus video: