Fernandes blistao u prvoj pobjedi Levantea, Benzema i Vinisijus se ne zaustavljaju

Sajt Sofascore izabrao idealni tim

4352 pregleda 0 komentar(a)
Benzema, Foto: Reuters
Benzema, Foto: Reuters

Fudbaleri Levantea na prvu pobjedu u La Ligi ove sezone čekali su do 8. januara - u subotu su savladali Majorku 2:0 i nagovijestili bolje dane.

Protiv Majorke je blistao golman Aitor Fernandes, koji je imao čak osam odbrana, pa je najbolje ocijenjeni fudbaler u idealnom timu 20. kola La Lige. Društvo mu pravi saigrač Ruben Vezo (7,7).

Vikend na Pirinejima obilježili su i Karim Benzema i Vinisijus, koji igraju u fantastičnoj formi ove sezone. Real je savladalo Valensiju (4:1), a Francuz i Brazilac su postigli po dva pogotka. Sofascore je Benzemi dodijelio devetku, dok je Vinisijus ocijenjen sa 8,6.

U idealnom timu 20. kola La Lige su i fudbaleri Sosijedada - Mikel Merino (8,1) i Mikel Ojarzabal (7,9). Ojarzabal je bio jedini strijelac u pobjedi nad Seltom.

Idealni tim, Španija
foto: Sofascore

Pere Mila je u pobjedi Elčea (2:1) nad Espanjolom postigao oba gola, pa je ocijenjen sa 8,6, dok je defanzivac Sevilje, Markos Akunja za partiju protiv Hetafea dobio 8,2.

Albanski internacionalac, Ivan Baliju (8,1) je postigao gol za Rajo Valjekano u remiju (1:1) sa Betisom, a vezista Osasune Džon Monkajola ocijenjen je sa 7,9 za partiju protiv Kadisa.

Atletik Bilbao je igrao bez golova na gostovanju Alavesu, a najbolji je bio Jeraj Alvares (7,8).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: