Jelena Karličić za "Vijesti": Puno mi je srce kada vidim koliko je moja porodica ponosna na mene

Crnogorske fudbalerke su na cijeni nakon sjajnih igara reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

17840 pregleda 4 komentar(a)
Foto: girondins.com
Foto: girondins.com

Sjajne igre u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo postavile su jesenas žensku fudbalsku reprezentaciju Crne Gore na evropsku mapu, a kao logična od posljedica - stižu i internacionalni transferi.

Crnogorske fudbalerke su na cijeni.

Helena Božić je nedavno otiša u Finsku, Nikolina Caković se prije nje preselila u Grčku, najbolja crnogorska fudbalerka Armisa Kuč je na korak da iz Minska u pređe u veliki evropski klub, a najatraktivniji transfer do sada dogodio se danas kada se Jelena Karličić slikala u dresu Bordoa.

Nastup u Francuskoj, u jednoj od najjačih liga na svijetu, biće veliki izazov za 19-godišnju Jelenu, mladu crnogorsku reprezentativku, čiji je talenat bio primjetan i kada je donedavno, prije samo šest mjeseci, nosila dres Breznice, igrala na crnogorskim terenima.

"Osjećaj je fantastičan, trenutno ne mogu ni da opišem kako se osjećam, jer sam još pod utiskom", kazala je Jelena Karličić za "Vijesti".

Povezani članci

14. Januar 2022.

Transfer iz snova: Jelena Karličić u Bordou

"Vjerovala sam uvijek u sebe, radila sam naporno, odrekla sam se svega sa bi postigla sve ovo. Puno mi je srce kada vidim sa su moji roditelji, braća i sestra ponosni na mene i uspjehe".

Predstavnici Bordoa su je odavno pratili, gledali su je uživo i na novembarskom meču Crna Gora - Danska u kvalifikacijama za SP.

"Očekivanja su mi velika, čast mi je sto mogu da učim od najboljih. One igraju fudbal na svetskom nivou, jedva čekam da zaigram, napredujem i ostvarujem pobjede sa njima", istakla je Jelena Karličić.

Ovo je, kako čvrsto vjeruje, samo početak.

"Radiću na sebi da budem još bolja, jer znam da to mogu".

Bonus video: