Iskra se blamira na pripremama u Medulinu: Pet golova od hrvatskog drugoligaša za 36 minuta

Ekipa iz Danilovgrada za 36 minuta primila pet golova od hrvatskog drugoligaša. I prije tri dana protiv Lokomotive Iskra je primila tri pogotka za 16 minuta igre

21866 pregleda 62 reakcija 28 komentar(a)
Fudbaleri Iskre (arhiva), Foto: FSCG
Fudbaleri Iskre (arhiva), Foto: FSCG

Fudbaleri Iskre doživjeli su još jedan težak poraz na pripremama u hrvatskom Medulinu.

Nakon poraza od zagrebačke Lokomotive (4:0) u četvrtak, ekipa iz Danilovgrada danas je primila čak pet pogodaka od Dugopolja.

Meč je završen 5:1, a svih pet golova tim Srđana Nikića primio je u prvom poluvremenu u prvih 36 minuta! Gol za Iskru postigao je Damir Kojašević.

Lokomotiva je Iskri tri od četiri pogotka dala za 16 minuta igre...

Dugopolje se takmiči u Drugoj hrvatskoj ligi (2. HNL), zauzima sedmo mjesto na tabeli.

Od takvog tima, Iskra, koja se bori bori za izlazak na evropsku scenu, koja igra polufinale Kupa Crne Gore, doživjela je tako ubjedljiv poraz, rezultatski obrukala i sebe i crnogorski klupski fudbal, koji je, ionako, na samom dnu evropskog ranga.

Danilovgrađani su u prvom meču izgubili od Lokomotive, koja ima zapažen status u hrvatskom elitnom rangu, a dijelom su ga objasnili i time što su dugo putovali do Medulina, što su došli kasno uveče, a već sljedećeg jutra igrali utakmicu.

Snaga protivnika, umor od puta, početak priprema - neka i budu opravdanja, ali šta je opravdanje i objašnjenje za rezultat današnje utakmice, a posebno za podatak da su primili pet golova za prvih nešto više od pola sata.

Ili ga čak i nema, Iskri je možda i svejedno s kim igra u Medulinu.

Posljednji meč na pripremama u Hrvatskoj, danilovgradski tim odigraće u srijedu protiv Opatije.

Bonus video: