Vikend na Ostrvu u znaku Džeka Harisona, De Brujne je klasa (VIDEO)

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 22. kola Premijer lige

2308 pregleda 0 komentar(a)
Džek Harison, Foto: Reuters
Džek Harison, Foto: Reuters

Fudbaleri Lidsa savladali su juče Vest Hem 3:2 u 22. kolu Premijer lige, a utakmicu je obilježio fudbaler "paunova" Džek Harison, koji je postigao het-trik.

To je prvi Harisonov het-trik u karijeri, a za sjajnu partiju u Londonu sajt Sofascore ga je ocijenio sa 9,1 što je najbolja ocjena za nekog igrača u 22. kolu Premijer lige.

U idealnom timu 22. kola Premijer lige je i fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš (8,4). Portugalac je iskoristio izostanak Kristijana Ronalda, postigao dva pogotka protiv Aston Vile, ali su "đavoli" na kraju stigli do boda, jer je meč završen 2:2.

Premijer liga, Idealni tim
foto: Sofascore

Vikend na Ostrvu obilježio je i Kevin de Brujne, koji je postigao jedini pogodak za Siti u pobjedi nad Čelsijem. Sofascore ga je ocijenio sa 8,1.

U idealnom timu 22. kola Premijer lige su i fudbaleri Aston Vile - Džejkob Ramzi (8,2) i Emilijano Buendija (8), koji su odigrali dobru utakmicu protiv Mančester junajteda.

Dvojicu igrača u idealnom timu ima i Vulverhempton, dok Liverpul ima trojicu fudbalera - "vukove" predstavljaju golman Žoze Sa (8,8) i defanzivac Ait-Nuri (8,2), dok čast "redsa" brane Fabinjo (8), Trent Aleksander-Arnold i Žoel Matip (7,7).

Tu je još defanzivac Noriča, Grant Henli (7,4).

Bonus video: