Rakojević: Zaslužena pobjeda; Roganović: Zaslužili smo više

"Igra je mogla da bude bolja, a mislim da je pobjeda zaslužena“, rekao je nakon susreta u Nikšiću trener Sutjeske.
88 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.10.2017. 14:29h

U duelu najefikasnijih ekipa lige, presudio je jedan gol – Sutjeska je na svom terenu savladala Zetu 1:0, pogotkom koji je u 69. minutu, nakon kornera, postigao Miloš Bakrač, ali uz svesrdnu pomoć golmana Ljubomira Đurovića, koji je mogao i morao mnogo bolje da interveniše u toj prilici...

Sutjeska je, tako, stigla do petog uzastopnog, ukupno desetog trijumfa ove sezone, a punih 659 minuta nije primila gol, od čega Vladan Giljen 643, a Marko Radović 16 minuta.

„Nijesmo bili na nivou iz prethodnih utakmica. Moguće je, a jeste, da je vjetar smetao u velikoj mjeri. Pojedini igrači, od kojih sam mnogo više očekivao, danas nijesu bili na nivou iz prethodnih utakmica. Kad igrate ovakve derbije, imate veliko opterećenje, a igrači moraju da imaju opterećenje zbog dosadašnjih rezultata. Onda se, normalno, očekuje i dobra igra i pobjeda. Igra je mogla da bude bolja, a mislim da je pobjeda zaslužena“, rekao je nakon susreta u Nikšiću Nikola Rakojević, trener Sutjeske.

Zeta je kraj Bistrice doživjela četvrti poraz u prvenstvu.

„Bila je ovo prava prvenstvena, takmičarska utakmica, protiv kvalitetne Sutjeske. Mislim da smo danas, bez obzira na minimalan poraz, zaslužili, možda, više od toga. Mislim da je ta greška prevagnula u korist Sutjeske. Jednostavno, nemam šta da zamjerim mojim momcima, odigrali su pravu prvenstvenu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Glavu gore, idemo dalje, ima još utakmica, i vjerujem da ćemo u narednom periodu biti malo više miljenici sreće“, rekao je trener Zete Dejan Roganović.

Bonus video: