"Plavi" raspucani u prvoj utakmici pripreme

"Plavi" su na trening kampu kluba pobijedili Adriju rezultatom 7:1.

4665 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Www.fk-buducnost.me
Foto: Www.fk-buducnost.me

Budućnost je odlično startovala na pripremama za fudbalsko proljeće u sezoni 2021/22. je bila – uspješna!

"Plavi" su na trening kampu kluba pobijedili "japansku“ Adriju rezultatom 7:1.

Trener Aleksandar Nedović je pružio šansu svim igračima koje ima na okupu, golove su postigli Zoran Petrović u 18, Luka Mirković u 26, Nemanja Sekulić u 41, Viktor Đukanović u 49. i 51, Nenad Krivokapić u 53. i Lazar Mijović u 60. minutu, dok je Adfria počasni pogodak postigla u finišu, igrao se 88. minut.

"Plavi“ su diktirali ritam, golove su postizali nakon izrađenih akcija, a posebno su se izdvojile egzekucije Mirkovića i Sekulića, koji su poentirali nakon udaraca sa distance.

"Najbitnija stvar je što smo odradili jedan dobar trening i sve što smo planirali. Lijepo je kada se dobije bilo koji protivnik rezultatom 7:1, ali mnogo bitnije je što smo svi izašli zdravi iz utakmice, jer vrijeme nije bilo sjajno", poručio je pomoćnik Mileta Radulović, koji je dodao.

"Raduje nas što su igrali igrači koji su propustili finiš prvog dijela sezone, kao i što su svi momci, računajući i omladince i kadete koji su sa nama ulazili u igru. Odnos kod svih igrača je bio odličan, to je ono sa čime smo kao stručni štab – najzadovoljniji. Neke finese će sigurno doći vremenom, ali za ovaj dio priprema postigli smo dosta golova, stvorili dosta šansi, tako da moramo da budemo zadovoljni", jasan je Radulović.

Plavi su protiv Adrije nastupili u dva različita sastava, prvo poluvrijeme su igrali Pavličić, Raspopović, Ćuković, Dakić, Sekulić, Mirković, Novović, Aleksa Ćetković, Petrović, Ivanović i Perišić, dok su u drugom nastupili Domazetović, Sava Milić, Đuričković, Babić, Dašić, Balša Ćetković, Terzić, Krivokapić, Đukanović, Mijović, Vuković i Raičković.