Peđa Mijatović: Đoković je moj prijatelj, sport bi trebalo da bude van zbrke oko vakcinacije

Tema je bio i Luka Modrić, koji igra izuzetno, iako ima 36 godina.

10945 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Marca
Foto: Marca

Predrag Mijatović, proslavljeni crnogorski fudbaler i legenda Reala, pričao je za Radio Marca o aktuelnim fudbalskim i sportskim temama.

Nekadašnji golgeter i direktor madridskog kluba kazao je španskom mediju da je razgovarao sa Novakom Đokovićem dok je prvi teniser svijeta bio u Australiji.

"On je moj prijatelj i razgovarali smo kada je bio u Australiji. Sport bi trebalo da bude van čitave ove zbrke oko vakcinacije. On je poštovao sve propise prije putovanja, ali vlada je bila pod velikim pritiskom. Veoma mi je žao zbog njega. On će morati da razmisli i donese najbolju odluku", kazao je Mijatović.

Tema je bio i Luka Modrić, koji igra izuzetno, iako ima 36 godina.

"On je fenomen. On živi za ovu profesiju i za ovaj klub. Cijeli njegov život je vezan za to da može dobro da igra. Modrić i Benzema pokazuju da godine nisu bitne. Znam mnogo igrača koji imaju 25 godina ili 26 godina, a već izgledaju starije. Njih dvojica su primer svima koji dolaze”.

Mijatović je ohrabrio čelnike Reala da na ljeto ponovo pokušaju da dovedu Kilijana Mbapea, ali i Erlinga Halanda.

"Madrid uvijek treba da ima pravog asa, a poslije Kristijanovog odlaska potrebna nam je figura kao što je Mbape. Madrid uvijek mora da se pojača, vidjećemo šta će se desiti na ljeto, ali bih volio da obojica dođu", kazao je Mijatović.

Bonus video: