Magija Ziješa, Robertson briljira, Mutinjo i Neveš za tri boda "vukova" (VIDEO)

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 23. kola Premijer lige

3448 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaleri Čelsija juče su savladali Totenhem 2:0 u 23. kolu Premijer lige, a meč je obilježio Hakim Ziješ, koji je početkom drugog poluvremena postigao spektakularan pogodak.

Hadson-Odoi je povukao loptu, proigrao Marokanca, koji je sa oko 25 metara efektno plasirao loptu i savladao Ljorisa. Za ovu partiju sajt Sofascore je Ziješa ocijenio sa 8,8 što je najbolja ocjena za jednog igrača na Ostrvu prethodnog vikenda.

Idealni tim, Premijer liga
foto: Sofascore

Dobar vikend je i iza fudbalera Vulverhemptona, koji su u gostima savladali Brentford 2:1. Strijelci za "vukove" bili su Ruben Neveš i Žoao Mutinjo, koji je asistirao Nevešu kod pogotka. Sofascore je Mutinja ocijenio sa 8,6, a Neveša sa 8,3.

Dvojicu igrača u idealnom timu 23. kola Premijer lige imaju Mančester siti i Aston Vila. Siti predstavljaju Kevin de Brujne (8,3) i Ajmerik Laport (8,2). De Brujne je asistirao Laportu kod jedinog pogotka "građana" u remiju (1:1) na gostovanju Sautemptonu.

Aston Vila je savladala u gostima Everton, a gol je postigao Emilijano Buendija (7,8). Osim njega u idealnom timu je i Tajron Mings (8,1).

Endi Robertson je u jučerašnjoj pobjedi Liverpula nad Kristal Palasom (3:1) imao dvije asistencije, pa je ocijenjen sa 8.4.

U idealnom timu su još golman Barnlija, Nik Poup (8,1), defanzivac Sautemptona, Mohamed Salisu (8,4) i fudbaler Noriča Džošua Sardžent (8,5), koji je postigao oba pogotka za "kanarince" u pobjedi nad Votfordom 2:0.

Bonus video: