Betis na krilima Fekira leti ka Ligi šampiona, De Jong je Barsin spasilac

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 22. kola La Lige

4399 pregleda 0 komentar(a)
De Jong, Foto: Reuters
De Jong, Foto: Reuters

Fudbaleri Kadisa savladali su u subotu, u gostima Levante (2:0) u derbiju začelja La Lige i nastavili borbu za opstanak.

Tim, za koji nastupa crnogorski reprezentativac, Milutin Osmajić slavio je golovima Negreda i Sančesa, ali je najbolji igrač bio golman Ledesma, koji je imao osam odbrana, pa ga je Sofascore ocijenio sa 8,8.

Idealni tim
foto: Sofascore

Najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem dijelu sezone je Betis, koji je u prethodnom kolu, nakon preokreta, savladao Espanjol u gostima 4:1. Protiv tima iz Barselone blistao je Nabil Fekir sa dvije asistencije, pa ga je Sofascore ocijenio sa 8,7. Betis je nakon ove pobjede na trećem mjestu sa 40 bodova.

U idealnom timu prethodnog kola La Lige su i fudbaleri Barselone - Frenki de Jong (8,1) i Pedri (8,3). De Jong je postigao jedini gol sinoć na gostovanju Alavesu.

Trojicu igrača u idealnom timu ima Osasuna. To su Vidal (8), David Garsija (8) i Kike Garsija (8,3). David i Kike su postigli po gol u pobjedi (2:0) nad Granadom.

Tu su još Pedraza (Viljareal - 8,1), Vivijan (Atletik Bilbao - 7,8), Janik Karasko (Atletiko Madrid - 8,3) i Jago Aspas (Selta - 8,1).

Bonus video: