PSŽ dočekao gol Ramosa, Verati blistao protiv Remsa, Hvang heroj Bordoa

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 22. kola Lige 1

4249 pregleda 0 komentar(a)
Ramos proslavlja pogodak, Foto: Reuters
Ramos proslavlja pogodak, Foto: Reuters

Fudbaler PSŽ-a, Marko Verati postigao je sinoć dva pogotka, a njegova ekipa savladala je na domaćem terenu Rems (4:0) u 22. kolu francuske Lige 1.

Verati je postigao vodeći pogodak, u 44. minutu, potom je bio strijelac u 67, pa ga je sajt Sofascore ocijenio sa 9,2 što je najbolja ocjena za nekog igrača u 22. kolu Lige 1.

Idealni tim
foto: Sofascore

A osim Veratija, utakmicu protiv Remsa obilježio je i Serhio Ramos. Španac je odigrao tek peti meč ove sezone, postigao je prvi gol u novom klubu, pa je za svoju partiju dobio osmicu.

Osim Ramosa i Veratija u idealnom timu 22. kola je još jedan fudbaler PSŽ-a - Kilijan Mbape (8).

U idealnom timu je i napadač Strazbura, Kevin Gameiro (8,3), koji je postigao dva pogotka za svoju ekipu u porazu (4:3) od Bordoa. Upravo je na tom meču briljirao napadač Bordoa, Hvang, koji je postigao het-trik pa je ocijenjen sa 8,9.

U idealnom timu su još fudbaler Monpeljea, Mavididi (8,2), koji je postigao dva pogotka u pobjedi (3:2) nad Monakom. U ekipi Monaka najbolji je bio Tčuameni (8,6).

U idealnom timu su još štoperi Nice i Lila, Dante (7,8) i Botman (7,9), golman Bresta, Bizo (8,4) i vezista Rena, Burigo (8,1).

Bonus video: