Budućnost dala osam golova drugoligašu, Nedović: Nije rezultat mjerilo, ali napredujemo

Golove za Budućnost u trijumfu 8:1 protiv Mladosti DG postigli su Mirković, Ražnatović, Mijović, Perišić, Krivokapić, Kordić (dva) i Raspopović

4182 pregleda 5 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost je rapucana na početku pripremnog perioda i serije prijateljskih mečeva, iako su joj rivali za sada timovi iz nižih razreda crnogorskog fudbala.

Nakon što su dali sedam golova trećeligašu Adriji, "plavi" su osam puta zatresli mrežu drugoligaša Mladosti DG (8:1).

"Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan rezultatom 8:1, ali to nije neko mjerilo jer smo ranije počeli i fizički smo spremniji u odnosu na rivala, kome se zahvaljujem što nam je izašao u susret da odigramo utakmicu. Sve u svemu, zadovoljan sam, razvijamo se u lijepom pravcu“, kaže Aleksandar Nedović.

Golove za Budućnost postigli su Mirković, Ražnatović, Mijović, Perišić, Krivokapić, Kordić (dva) i Raspopović.

Kordić je bio blizu het-trika, ali u finišu nije realizovao penal.

„Možda ću se ponoviti, ali najbitnije od svega je što smo izašli zdravi i nakon druge pripremne utakmice. Svi znamo kakvi su vremenski uslovi, teren sa prirodnom podlogom je bio smrznut, igrali smo na vještačkoj, pa sam se pribojavao, ali na kraju je sve ispalo dobro“, dodao je Nedović.

U prvom poluvremenu za Budućnost su igrali Pavličić, Đuričković, Ćuković, Babić, Ražnatović, Aleksa Ćetković, Mirković, Terzić, Sava Milić, Ivanović i Mijović, dok su u nastavku nastupili Domazetović, Raspopović, Dakić, Adžić, Sekulić, Raičković, Dašić, Novović, Krivokapić, Perišić i Kordić.

Budućnost treću pripremnu utakmicu igra u petak protiv Leotara u Trebinju (14 sati).

Bonus video: