Povratak nakon 23 dana: Monako sa Jovetićem napada Bordo

Kako navode francuski mediji, Jovetić će najvjerovatnije biti i u startnoj postavi na sjutrašnjem gostovanju, i to kao najistureniji napadač, s obzirom na to da trener Leonardo Žardim zbog povrede ne može da računa na Radamela Falkaa
2 komentar(a)
Jovetić, Foto: Asmonaco.com
Jovetić, Foto: Asmonaco.com
Ažurirano: 27.10.2017. 16:20h

Stevan Jovetić je u konkurenciji za tim Monaka na meču sa Bordoom, koji se igra sjutra od 17 sati.

Naš reprezentativac počeo je da trenira punim intezitetom, nakon što je doživio povredu zadnje lože, 5. oktobra na meču Crna Gora - Danska.

Zbog toga je propustio utakmicu reprezentacije protiv Poljske, te mečeve Monaka protiv Kaena i Liona u domaćem prvenstvu, kao i Bešiktaša u Ligi šampiona.

Kako navode francuski mediji, Jovetić će najvjerovatnije biti i u startnoj postavi na sjutrašnjem gostovanju, i to kao najistureniji napadač, s obzirom na to da trener Leonardo Žardim zbog povrede ne može da računa na Radamela Falkaa.

Nakon meča sa Bordom, Monako gostuje Bešiktašu u 4. kolu Lige šampiona, u meču u kojem nemaju pravo na grešku ako žele da ostanu u trci za plasman u drugu fazu.

Nakon tri kola, prošlogodišnji polufinalista ima samo jedan bod, a tek ga čekaju gostovanja u Istanbulu i Portu, te jedan meč kod kuće sa Lajpcigom.

Bonus video: