Selektor u Antaliji prati utakmice i treninge reprezentativaca

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović posmatra nastupe reprezentativaca u Antaliji

6319 pregleda 6 komentar(a)
Stručni štab repezentacije posmatrao igru Igora Vujačića, Foto: FSCG
Stručni štab repezentacije posmatrao igru Igora Vujačića, Foto: FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović iskoristio je pripreme velikog broja klubova u Antaliji, kako bi provjerio formu aktuelnih i potencijalnih reprezentativaca i razgovorao sa njihovim trenerima.

Selektor "sokola" sa saradnicima Srđanom Kljajevićem i Miodragom Džudovićem obišao je reprezentativce Seada Hakšabanovića i Igora Vujačića koji u turskom primorskom gradu sa Rubinom iz Kazanja i Partizanom prolaze zimske pripreme.

Radulović je prvi dio dana iskoristio za razgovor sa četvoricom igrača koji su ranijih godina nastupali za mlađe selekcije naše zemlje i koji su potencijalni kandidati za seniorski sastav - defanzivcima Momčilom Rašom (Rabotnički) i Lukom Uskokovićem (Maribor), defanzivnim vezistom Stefanom Lončarom (Novi Pazar) i bočnim igračem Milanom Vušurovićem (Borac Banja Luka).

Tokom posjete selektor je pratio utakmice Partizan - Bašahšehir i Dečić - Njižnji Novgorod, kao i treninge Rubina, Partizana i Vojvodine. Selektor će u nedjelju pratiti duel Čukarički - Dunajska Streda i Crvena zvezda - Šahtjor

Bonus video: