Rudar remizirao sa Poljacima

Poljaci poveli u 19. minutu preko Samjuela, izjednačio Vuk Striković u 36. minutu

3269 pregleda 1 komentar(a)
Foto: fkrudarpljevlja.me
Foto: fkrudarpljevlja.me

Fudbaleri Rudara remizirali su danas (1:1) sa poljskim LKS Lođem na pripremama u Antaliji.

Poljaci su poveli u 19. minutu - Koral Valerio Samjuel šutirao je glavom sa desetak metara, a lopta se od prečke odbila iz leđa Jasmina Agovića i završila u mreži.

Rudar je nakon primljenog gola ređao šanse, a do izjednačenja došao u 36. minutu - Dušan Živković je šutirao, a nakon odbrane golmana Lođa, lopta se odbila do Vuka Strikovića, koji je smjestio u mrežu.

U nastavku je trener Rudara, Rade Petrović na teren izveo sedmoricu omladinaca i kadeta Stefana Golubovića, a rezultat se nije mijenjao.

"Za ovaj nivo priprema odigrali smo dobru utakmicu. Mnogo je važno što su mladi igrači odigrali dobro i što su, iako se radi o pripremnoj utakmici, odigrali borbeno i disciplinovano. Vidjeli smo da imamo prostora za napredak i ova utakmica dala nam je podstrek da pojačamo sa radom", kazao je poslije utakmice kapiten Rudara. Milija Golubović.

U drugom poluvremenu povrijedio se Nikša Vujanović. Nakon ljekarskih pregleda utvrdiće se težina povrede.

U startnoj postavi Rudara bili su Agović, Banović, Kašćelan, Prekončević, Čavor, Matsui, Popović, Gašević, Živković, Vujanović i Striković.

Igrali su još: Milija Golubović, Krneta, Aleksa Golubović, Stefan Golubović, Čepić, Kasalica, Pejović, Ernec i Krstonijević.

Bonus video: