Rudar otkazao protiv Beroe, Bećiraj debituje protiv Dnjepra?

Jak vjetar u Antaliji otkazao meč Rudara protiv Bugara. Pljevljaci trenirali u teretani, Tuzani na vještačkoj podlozi. Meč Dečića protiv Ukrajinaca ipak se igra?

3233 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnjeg treninga Dečića u Antaliji, Foto: FK Dečić
Sa današnjeg treninga Dečića u Antaliji, Foto: FK Dečić

Novi napadač Dečića Fatos Bećiraj trebalo bi da de debituje za novi klub sjutra protiv ukrajinskog Dnjepra 1 u Antaliji, u meču čiji je početak zakazan za 17 sati po lokalnom, odnosno 15 po našem vremenu.

Trebalo bi da debituje - jer je odigravanje meča pod znakom pitanja zbog loših vremenskih uslova koji ovih dana vladaju na turskoj obali Sredozemnog mora.

Tako je već odložen meč Rudara i bugarske Beroe, koji je trebalo da se igra sjutra. Jak vjetar koji duvao nije dao Pljevljacima ni da treniraju vani, pa su današnji iskoristili da borave u teretani.

FK Rudar, Fudbaleri Rudara
foto: FK Rudar Pljevlja

Tuzani su, s druge strane uspjeli da treniraju, ali na vještačkoj podlozi. Vidjeće se da li će vremenski uslovi dozvoliti da igraju protiv Ukrajinaca.

Dečić je u prve dvije provjere izgubio 3:0 od Koblenca i remizirao 1:1 sa Nižnjim Novgorodom, dok je Rudar slavio 3:1 protiv Torpedo Kutaisija i igrao 1:1 sa LSK Lođom.

Fatos Bećiraj, nekadašnji golgeter Budućnosti, rekorder po broju nastupa u crnogorskoj reprezentaciji, vratio se nakon 11 godina u domaći fudbal i biće dobro pojačanje Tuzana u borbi za trofeje.

Bonus video: