Milik obilježio vikend u Francuskoj, blistao i Mesi

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 23. kola francuske Lige 1

5878 pregleda 0 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters

Olimpik iz Marseja je u petak, u spektakularnoj utakmici, nakon preokreta savladao Anže 5:2 u 23. kolu francuske Lige 1.

Marsej je gubio 2:0, a onda je postigao pet pogodaka i upisao bitnu pobjedu. Nekadašnjeg šampiona Evrope do pobjede je vodio Poljak, Arkadijuš Milik, koji je postigao het-trik, pa ga je sajt Sofascore ocijenio sa 9,3 što je najbolja ocjena za nekog igrača u 23. kolu Lige 1.

Osim Milika, u idealnom timu 23. kola Lige 1 je još jedan igrač Marseja - Čengiz Under (8,6). On je protiv Anžea postigao gol, a imao je i asistenciju.

Idealni tim
foto: Sofascore

A PSŽ u idealnom timu prethodnog kola ima trojicu fudbalera - Lionela Mesija (9,2), Danila (8,4) i Presnela Kimpembea (7,9). PSŽ je sinoć savladao Lil 5:1, Danilo je postigao dva pogotka, Mesi jedan, ali je asistirao i Kimpembeu kod gola.

U idealnom timu prethodnog kola su još fudbaleri Monaka - Ben Jeder (8,3) i Disasi (8). Monako je savladao Lion 2:0, a Ben Jeder je imao gol i asistenciju.

Tu su još fudbaleri Remsa - Maršal Muneci (8,2) i Vut Fes (7,7), igrač Sent Etjena, Nordin (8,7) i golman Monpeljea Omlin (7,9).

Bonus video: