Asensio Realov junak, Maksimijano briljirao protiv Madriđana

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 23. kola La Lige

5173 pregleda 0 komentar(a)
Asensio, Foto: Reuters
Asensio, Foto: Reuters

Fudbaleri Reala prethodnog vikenda savladali su Granadu (1:0) iskoristili remi Sevilje i Osasune i ekipi iz Andaluzije pobjegli na šest bodova prednosti.

Madriđani su protiv Granade do pobjede došli u finišu meča kada je Marko Asensio iskoristio grešku odbrane gostiju i maestralnim udarcem sa distance postigao gol.

Za partiju protiv Granade sajt Sofascore je Asensija ocijenio sa 8,4.

Identičnu ocjenu kao Asensio dobili su napadač Hetafea, Enes Unai i vezista Selte Brais Mendes. Unai je postigao dva gola za Hetafe u pobjedi (3:0) nad Levanteom, dok je Mendes dva puta zatresao mrežu i bio najzaslužniji za pobjedu (2:0) nad Rajom Valjekanom.

Idealni tim
foto: Sofascore

Osim Unaija i Mendes, Hetafe i Selta imaju po još jednog igrača u idealnom timu - ekipu iz predgrađa Madrida predstavlja još Đene (7,5), dok ekipu iz Galcije predstavlja Suares (7,8).

Najbolje ocijenjeni igrač prethodnog kola La Lige je golman Granade, Maksimijano, koji je protiv Reala imao deset odbrana pa je dobio devetku.

U idealnom timu prethodnog kola La Lige su još defanzivci Viljareala i Sevilje, Pau Tores (7,9) i Dijego Karlos (7,5). Tu su još vezista Kadisa, Alkaras (7,9) i dvojac Elćea - Fidel (8,2) i Mila (8,1).

Bonus video: