Gvardiola: Kazniću igrače jer me nijesu zvali u noćni provod

Na društvenim mrežama za vikend su se pojavili snimci fudbalera Sitija Džeka Griliša, Kajla Vokera i Rijada Mahreza u noćnom izlasku u Mančesteru, a Gvardiola se našalio da je iznerviran što on nije bio pozvan, prenio je Skaj

5308 pregleda 2 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola odbacio je danas navode da su trojica fudbalera njegove ekipe bili pijani u noćnom izlasku i našalio se da će ih kazniti jer ga nijesu pozvali u provod.

Na društvenim mrežama za vikend su se pojavili snimci fudbalera Sitija Džeka Griliša, Kajla Vokera i Rijada Mahreza u noćnom izlasku u Mančesteru, a Gvardiola se našalio da je iznerviran što on nije bio pozvan, prenio je Skaj.

U jednom snimku tvrdi se da je Grilišu bio zabranjen ulaz u jedan bar pošto je bio "previše pijan", ali je Gvardiola rekao da je ponašanje njegovih fudbalera bilo "savršeno".

Gvardiola je kritikovao Griliša i Fila Fodena kada su snimljeni u noćnom provodu poslije pobjede protiv Lidsa 7:0 u decembru, ali je sada rekao da trojica igrača nijesu ništa skrivila kada su otišla na večeru sa članovima stručnog štaba.

"Toliko sam uznemiren što me nijesu pozvali, to mi se ne dopada. Nadam se da će me sljedeći put pozvati. Taj video nije prikazao šta se tačno dogodilo. Zajednička večera, bili su trijezni, uživali sa saigračima i nekim članovima stručnog štaba", rekao je Gvardiola.

"Igrači znaju da preuzimaju rizik kada izlaze, pošto postoje društvene mreže, ali svi su bili savršeni. Ali, biće kažnjeni jer me nijesu pozvali", dodao je španski trener.

Upitan da li misli da su njegovi igrači nepravedno tretirani, Gvardiola je rekao: "U ovom slučaju, da".

Bonus video: