Visoke ambicije Arsenala - do elite sa prvog mjesta

Tivatski Arsenal predstavio pojačanja - sedam novih fudbalera za juriš na lidersku poziciju Druge lige. Vodeće Jedinstvo ima osam bodova više

6815 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Radio Tivat
Foto: Radio Tivat

Iako su jesenji dio sezone završili na 2. mjestu, sa osam bodova manje od vodećeg Jedintva, u tivatskom Arsenalu ne kriju ambicije - žele u elitu sa prve pozicije.

“Baraž nas ne interesuje, interesuje nas samo prvo mjesto i direktan plasman u Prvu ligu", poručili su danas novajlije u Arsenalu, na zvaničnom predstavljanju.

Kako piše "Radio Tivat", dobili su aplauz svih prisutnih u Multimedijalnoj sali opštine, među kojima su bili fudbaleri Arsenala, članovi stručnog štaba, ali i čelnici Opštine Tivat.

Ko su novi fudbaleri sa kojima će Arsenal pokušati da se prvi put u samostalnoj Crnoj Gori domogne elite?

Potpis na ugovor sa tivatskim klubom stavili su Marko Dragičević, Nemanja Bojanić, Petar Mališić, Veljko Radenović, Vladan Kordić, Dejan Pepić i Boris Došljak.

Sva sedmorica su iskazala zadovoljstvo što će igrati u Arsenalu, koji će, tvrde u glas, osvojiti prvo mjesto u Drugoj Amplitudo ligi.

“Ja sam se u Arsenal vratio nakon godinu jer želim da ovaj klub igra u Prvoj ligi. O baražu i ne razmišljam. Zahvaljujem se upravi na povjerenju. Ubjeđen sam da će Tivćani u idućoj sezoni gledati prvoligaški fudbal. Biće teško, ali ostvarljivo. Na kraju, Arsenal će biti prvi, a Jedinstvo drugo”, rekao je Dejan Pepić, doskorašnji igrača barskog Mornara.

Tivćani su prošle sezone bili na korak od plasmana u elitu, baraž dvomeč sa Petrovcem odlučen je u penal-seriji, u kojoj nisu imali sreće...

Prvo mjesto vodi direktno u Telekom 1. CFL, drugi i treći igraju baraž sa 8. i 9. iz Prve lige.

“Treba ići korak po korak i ne opterećivati se drugima. Jedinstvo ima prednost, ali mi gledamo samo sebe. Idemo utakmicu po utakmicu, i da dobijamo. Važno je da se dobro pripremimo. Početak proljećnog dijela je veoma važan. Daćemo sve od sebe, nema potrebe da pravimo pritisak. I ja se zahvaljujem upravi na pozivu", kazao je Boris Došljak.

Na promociji su govorili i Novica Radojičić, član uprave i Dejan Kandić, predsjednik Arsenala.

Bonus video: