Igrači žele Poketina, Rangnik hoće Ten Haga: Ko će biti novi menadžer Mančester junajteda?

Mančester junajted se trenutno nalazi na petom mjestu Premijer lige sa 39 bodova i ima bod manje od Vest Hema na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone

3126 pregleda 0 komentar(a)
Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Maurisio Poketino, Foto: Reuters

Argentinac Maurisio Poketino i Holanđanin Erik ten Hag glavni su kandidati za menadžera Mančester junajteda, prenose ostrvski mediji.

"Crvene đavole" trenutno vodi Ralf Rangnik, koji će na kraju ove sezone napustiti klupu i postati savjetnik kluba s "Old Traforda".

"Daily Mail" je objavio da igrači žele Poketina, dok je Ten Hag Rangnikov favorit. Argentinac trenutno vodi PSŽ, a Ten Hag je na klupi Ajaksa.

Poketinova budućnost u Parizu je neizvjesna - Argentinac je pod pritiskom katarskih vlasnika nakon što je izgubio od Mančester sitija u prošlogodišnjem polufinalu Lige šampiona i jedino što zanima čelnike kluba je titula u tom takmičenju.

PSŽ ove sezone u osmini finala Lige šampiona igra protiv Real Madrida, dok će Ajaks igrati protiv Benfike.

Poketino je prije dolaska u Pariz vodio Totenhem do finala Lige šampiona 2019. nakon nezaboravne pobjede nad Ten Hagovim Ajaksom u polufinalu.

Mančester junajted se trenutno nalazi na petom mjestu Premijer lige sa 39 bodova i ima bod manje od Vest Hema na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Bonus video: