Gorak remi Budućnosti: Povreda Terzića u reviji promašaja protiv Koma

"Mislim da smo mnogo izgubili, samo se nadam da Terzić neće dugo biti van terena", rekao je trener Aleksandar Nedović

9900 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti su odigrali neriješeno protiv drugoligaša Koma, nije bilo golova u Podgorici, ali to manji problem za trenera Aleksandra Nedovića pred nastavak sezone.

U posljednjem pripremnom meču, sedam dana pred početak drugog dijela 1. CFL, ostao je bez veziste Vasilija Terzića.

"I pored ne baš sjajne igre, najteže mi je pala povreda Vasilija Terzića. Mislim da smo mnogo izgubili, samo se nadam da neće dugo biti van terena", rekao je Nedović o igraču koji se povrijedio u duelu sa Bojanom Golubovićem.

"Plavi" su imali šanse preko Lazara Mijovića, koji je pogodio stativu, do toga je u prvom dijelu mogao i Anto Babić...

U nastavku su promašivali Igor Ivanović čak četiri puta, pa Šaleta Kordić io Luka Mirković...

"Mislim da smo defanzivu - kao što rezultat i pokazuje - odradili kako treba, ali da u veznom redu nismo bili dovoljno kreativni. Mogu da opravdam igrače zbog podloge i terena koji nije bio adekvatan, ali slično nas čeka u prvenstvu", poručio je Nedović i dodao:

"Morali smo u sredini da igramo sa više energije i rizika da bismo postigli gol, ali imamo još sedam dana. Jesenas smo imali problema sa odbranom i primali smo dosta golova, tokom priprema smo je doveli na dobar nivo, a vjerujem da će napad proraditi kada bude najpotrebnije", istakao je Nedović.

Budućnost je počela u sastavu: Dragojević, Raspopović, Ćuković, Babić, Ražnatović, Mirković, Raičković, Terzić, Janković, Ivanović, Mijović.

Igrali su još: Novović, Adžić, Kordić, Đukanović, Đuričković, Perišić i Aleksa Ćetković.

Bonus video: