Najveće pojačanje lidera: Jovović ostaje kraj Bistrice do ljeta

Nakon što su danas angažovali nekadašnjeg fudbalera Partizana Petra Kneževića, a prethodno vratili Libijca Zahariju Alharaiša, a novog igrača Osijeka Nikolu Janjića zadržali do ljeta, jasno je da Nikšićani igrački jači ulaze u drugi dio sezone

15969 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Telekom 1. CFL/ FSCG
Foto: Telekom 1. CFL/ FSCG

Crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović i na proljeće će nositi dres Sutjeske.

Samo nekoliko sati nakon što su angažovali nekadašnjeg fudbalera Partizana Filipa Kneževića, Nikšićani su ostankom 27-godišnjeg Jovovića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i češkog Jabloneca, dobili možda i najveće pojačanje.

Jovović, dijete Sutjeske, koji je kraj Bistrice osvojio dvije titule prvaka (2013. i 2014. godine), ljetos se gotovo "slučajno" vratio u matični klub, jer je bio bez angažmana nakon odlaska iz Češke, a prhvatio da je ostane pola godine i pomogne svom prvom timu.

Odigrao je 12 mečeva i postigao dva gola, ali je stavom na terenu bio pravi lider jesenjeg šampiona, koji ulazi u drugi dio sezone sa osam bodova više od drugoplasiranog Dečića i velikim šansama da osvoji petu titulu.

Jovović je danas, posljednjeg dana prelaznog roka, odlučio da ostane barem do ljeta i pokuša da uzme još jedan trofej.

Sutjeska je prethodno vratila Libijca Zahariju Alharaiša, koji je ranije takođe igrao kraj Bistrice. Kako će mladi reprezentativac Nikola Janjić, koji je potpisao za Osijek, do ljeta nositi dres Sutjeske, jasno je da tim Milije Savovića igrački još jači nego jesenas ulazi u drugi dio sezone.

Bonus video: