Predviđali mu više od godinu pauze, vratio se nakon pola: Grivić trenira sa ekipom

Grivić je 8. avgusta na meču protiv Jezera doživio težak prelom noge, i to samo dva mjeseca pošto je debitovao za seniorsku reprezentaciju

6444 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Bek Sutjeske i potencijalni crnogorski reprezentativac Dragan Grivić ponovo trenira sa ekipom, pola godine nakon teške povrede.

Grivić je 8. avgusta na meču protiv Jezera doživio težak prelom noge, i to samo dva mjeseca pošto je debitovao za seniorsku reprezentaciju.

Nakon operacije u Novom Sadu, međutim, vratio se mnogo brže nego što mu je predviđeno.

"Prve prognoze su bile da ću pauzirati od 12 do 18 mjeseci. Ali, imao sam najsavremeniju operaciju. Od tada je prošlo pet i po mjeseci. Nisam očekivao da brzo tako brzo se vrartim, s obzirom na to kakav je lom bio, kazao je Grivić nedavno za “Vijesti”.

Tek, Nikšićani su na svojoj zvaničnoj stranici njegov povratak opisali kao - pojačanje, uz prikladan video.

Sutjeska je prvi dio sezone završila kao ubjedljivo prva, sa osam bodova više od Dečića i devet od Budućnosti.

Tim Milije Savovića igrački jači ulazi u proljeni dio, nakon angažovanja bivšeg napadača Partizana Filipa Kneževića i povratka Libijca Zaharije Alharaiša.

Povratak Grivića, takođe, mogao bi da bude dodatni impuls, iako će vjerovatno trebati da prođe još malo vremena pa da 26-godišnji bek, koji je 2018. stigao iz Grblja, odigra takmičarski meč.

Bonus video: