Čista desetka za Nabila Fekira, Betis sanja Ligu šampiona

Sajt Sofascore izabrao idealni tim 24. kola La Lige

4527 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fudbaleri Betisa najprijatnije su iznenađenje ovogodišnje La Lige - tim iz Andaluzije je na trećem mjestu sa 43 boda i do kraja sezone će pokušati da izbori plasman u Ligu šampiona.

Betis je u prošlom kolu u gostima savladao Levante 4:2, a ponovo je sjajan meč odigrao Nabil Fekir. Postigao je dva gola, bio najbolji igrač na terenu, pa mu je sajt Sofascore dodijelio 10.

U idealnom timu 24. kola La Lige je i Fekirov saigrač, Vilijam Karvaljo (8,4), koji je protiv posljednjeplasiranog tima na tabeli imao gol i asistenciju.

Odličan meč odigrali su Espanjol i Barselona. Espanjol je vodio 2:1, ali je u finišu ostao bez pobjede. Meč je završen 2:2, a golove za "plavo-bijele" postigli su Darder (8,3) i De Tomas (8,7), pa su i oni u idealnom timu prethodnog kola.

Idealni tim
foto: Sofascore

Po dvojicu fudbalera u idealnom timu imaju Sosijedad, Atletiko Madrid i Viljareal. Sosijedad predstavljaju Ojarzabal (8,7) i Elustondo (7,4). Ojarzabal je imao gol i asistenciju u pobjedi (2:0) nad Granadom.

Kada je riječ o Atletiku, u idealnom timu su Korea i Ermoso. "Kolćonerosi" su u goleadi, sa igračem manje savladali Hetafe 4:3, a Ermoso je ušao u igru u 60. minutu i postigao gol za pobjedu u finišu, dok je Korea dva puta bio strijelac.

Rulji (8) i Pau Tores (7,5) su bili najbolji igrači Viljareala u remiju bez golova sa Realom.

U idealnom timu je još i Kazemiro (8,2).

Bonus video: