Miloševićev drugi "debi" protiv Mornara: Ambicije su najveće moguće

Povratnik u plavom dresu pokušaće da napad Budućnosti učini ubojitijim - počevši već od četvrtka, kada pod Goricom gostuje Mornar

4783 pregleda 4 komentar(a)
Stefan Miloševuć na treningu Budućnosti, Foto: FK Budućnost
Stefan Miloševuć na treningu Budućnosti, Foto: FK Budućnost

Telekom 1. CFL nastavlja se u četvrtak, a Budućnost na startu proljećnog dijela dočekuje Mornar (17 sati).

Podgoričani su favoriti, ali bili su i u prvom dijelu sezone, u avgustu, kada su Barani osvojili bod na najvećem stadionu (1:1).

Tim Aleksandra Nedovića, međutim, ovoga puta kreće iz minusa, i to pozamašnog, jer vodeća Sutjeska ima devet bodova više, pa mora da pobjeđuje u ovakvim mečeve ukoliko želi da se nada velikom proljećnom preokretu.

„Mislim da trebamo da budemo svjesni da nosimo dres najvećeg kluba u Crnoj Gori i da se samim tim i očekuju najbolji rezultati od nas. Ambicije kluba su, kako sam već i ranije rekao - odbrana titule i kupa", poručuje napadač Stefan Milošević, najveće zimsko pojačanje, momak koji se nakon šest i po godina vratio među "plavo-bijele".

Milošević, koji je u međuvremenu nosio dres Rudara, Lovćena, Iskre, belgijskog Beverena, letonske Rige i izraelske Kirjat-Šmone, a stigao je i da upiše dva nastupa u dresu seniorske reprezentacije Crne Gore, debitovao je u dresu Budućnosti 24. avgusta 2013. godine upravo protiv Mornara.

Pamti ga, međutim, po porazu, jer su Barani slavili pod Goricom sa 2:1.

„Bio je to moj debi u dresu Budućnosti i seniorskom fudbalu. Nadam se da će ovoga puta „debi“ u voljenom dresu biti ispraćen pobjedom i golom“, poručuje Milošević za zvanični sajt kluba.

Zaostataj za Sutjeskom, ali i za drugoplasiranim Dečićem (bod), kako ističe, nije nenadoknadiv.

"Dosta puta smo bili svjedoci i većih preokreta u fudbalu, a mi itekako vjerujemo u takav ishod. Ostaje nam da to dokazujemo na terenu u predstojećem periodu - iz utakmice u utakmicu“.

Milošević će pokušati da pomogne - golovima.

"U svakom trenutku ću davati svoj maksimum i nadam se da ću svojim igrama i golovima dati veliki doprinos kako bi klub ostvario zacrtane ciljeve. To bi ujedno donijelo ličnu satisfakciju i ostvarenje mojih ciljeva“, jasan je Milošević, koji je zadužio dres sa brojem 99.

Poručuje i da je sjajno dočekan u klubu, da jedva čeka da ponovo čuje huk sa tribina...

„Saigrači su me od prvog dana dočekali odlično, atmosfera u ekipi je na istom takvom nivou, a to je upravo ono što mi je najviše nedostajalo u inostranstvu. Veliki broj momaka znam od ranije, to još više doprinosi dobroj atmosferi“.

„Pratim Budućnost od malih nogu i podrška 'varvara' nikad nije izostala, što igračima daje dodatni vjetar u leđa. Sigurno da će nam dosta značiti u narednom periodu njihova podrška, jer samo svi zajedno možemo do duple krune. Ocekujem ih u što većem broju“, zaključio je 25-godišnji napadač.

Bonus video: