"Mamma mia" Mbape: Uvijek sam govorio da dajem maksimum, to ću uraditi i u Madridu

Nakon što je sinoć presudio Realu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, golom za pobjedu 1:0, sjajni napadač nije želio da priča o dalekoj budućnosti

6935 pregleda 0 komentar(a)
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Kilijan Mbape, Foto: Reuters

O dolasku Kilijana Mbape u Real priča se godinama, praktično od kada je 2017. stigao u PSŽ.

Španci vjeruju da je vihornom Francuzu "zapisano" da igra u "kraljevskom klubu", što bi zaista moglo i da se dogodi predstojećeg ljeta.

Nakon što je sinoć presudio Realu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, golom za pobjedu 1:0, sjajni napadač nije želio da priča o dalekoj budućnosti.

"Ponovljao sam nekoliko puta da ću davati sve od sebe i to sam opet dokazao. Želim to da uradim i u revanšu u Madridu. Da li će ishod ovog meča uticati na moju budućnost? Ne, neću pričati o budućnosti niti razmišljam o tome", rekao je Mbape.

PSŽ ima 1:0, ali je na terenu u prvom meču bio mnogo bolji.

"Moramo i u revanšu da idemo na pobjedu. Čuvanje rezultata nije dovoljno za klub kao što je PSŽ. Igram za jedan od najvećih klubova na svijetu i do kraja sezone ću pružati maksimum", kazao je on.

A kako ga doživljavaju saigrači u Parizu najbolje je opisao Đanluiđi Donaruma.

''Kilijan Mbape... mamma mia. On je vanzemaljac! On je nevjerovatan! Šou je sa Kilijanom, na terenu i van njega'', poručio je Donaruma.

Bonus video: