Šok na "Vandi": Levante uzeo tri boda i stigao do tek druge pobjede u sezoni

Atletiko Madrid poražen od "fenjeraša" - 1:0

5756 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Atletiko Madrid je u subotu odigrao sjajan meč, sa igračem manje dobio Hetafe 4:3, ali je večeras doživio šokantan poraz - na "Vanda Metropolitano" došao je Levante i slavio 1:0 u odloženom meču 21. kola.

Levante je večeras stigao do tek druge pobjede ove sezone. Ekipa je na posljednjem mjestu, ima tek 14 bodova, deset manje od Granade, koja je u sigurnoj zoni.

Jedini pogodak na meču postigao je Melero u 54. minutu.

Atletiko je odigrao možda i najgori meč ove sezone i nakon 24 utakmice ima isti broj bodova kao četvrtoplasirana Barselona (39), ali i utakmicu više.

"Kolćonerosi" su u sudijskoj nadoknadi prvi put šutnuli u okvir gola, u 96. minutu i postigli pogodak, koji je poništen zbog faula Himenesa. Potom je fudbaler Levantea, Malsa sa oko 40 metara sjajno šutirao i pogodio prečku.

U 57. minutu dosuđen je penal za ekipu Dijega Simeonea, ali je nakon konsultacija sa VAR sobom, arbitar odluku poništio, jer je Markos Ljorente bio u ofsajdu.

Crnogorski reprezentativac, Stefan Savić odigrao je 90 minuta i dobio žuti karton, nakon rasprave sa Miramonom.

Na drugoj strani, Nikola Vukčević je ušao u igru u 89. minutu. Bio je to njegov peti meč u domaćem šampionatu ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: