Sevilja ni sada ne odustaje od Jovetića

"Jovetić nije protagonista u Monaku, nije se ni naigrao od kada je došao. Sevilja to želi da iskoristi", piše "Estadio deportivo"
52 pregleda 4 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.10.2017. 12:57h

Sevilja je ljetos propustila veliku šansu da dovede Stevana Jovetića, a sada želi da pokuša ponovo, tvrdi lokalni "Estadio deportivo".

Nakon što je blistao na šestomjesečnoj pozajmici na "Pishuanu", Jo-Jo je priželjkivao i da ostane u Sevilji, ali španski klub nije bio spreman da plati 12-13 miliona eura koliko je tražio Inter.

Sporna je bila i igračeva plata, na kraju se pojavio Monako spreman da ispuni i Jovetićeve i Interove zahtjeve, pa je crnogorski fudbaler posljednjih dana prelaznog roka pojačao aktuelnog prvaka Francuske.

A sada, Sevilja vjeruje da bi baš Jovetić mogao da riješi probleme u napadu koje ima trener Eduardo Beriso, mada je pitanje koliko je realno da Monako pristane na transfer...

Jovetić se oporavlja od povrede butnog mišića koju je zaradio u meču Crna Gora - Danska i očekuje se da se brzo vrati na teren.

"Jovetić nije protagonista u Monaku, nije se ni naigrao od kada je došao. Sevilja to želi da iskoristi", piše "Estadio deportivo".

Pretpostavlja se da Sevilja Jovetića želi da dovede po istom principu kao prošle godine - na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone. Ipak, sve je u rukama Monaka i trenera Leonarda ŽArdima.

Jovetić je do sada odigrao četiri utakmice za Monako, a jednom je bio strijelac, i to u ubjedljivom trijumfu protiv Lila.

Bonus video: