PSŽ ne odustaje, Mbapea čeka najveći ugovor u istoriji fudbala

"Nisam još ništa odlučio o budućnosti, mislim samo na PSŽ i kako da sezonu završimo na pravi način", rekao je Mbape prije nekoliko dana

5280 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pari Sen Žermen i Real Madrid su ljetos ušli u otvoreni rat zbog Kilijana Mbapea, borba se nastavlja i samo nekoliko mjeseci prije nego 23-godišnjem napadaču istekne ugovor sa Parižanima.

"Sveci" ne odustaju od Mbapea, a britanski "Independent" tvrdi da su mu spremili ugovor kojem Real Madrid ne može da parira.

Naime, PSŽ će ponuditi Mbapeu sedmičnu zaradu od više od milion (pominje se cifra milion i 200) i ako prihvati postao bi najplaćeniji fudbaler u istoriji.

Španski i francuski mediji tvrde da Mbape još nije potpisao ništa sa Realom, da su dvije strane samo usmeno napravile neku vrstu dogovora, ali u svijetu fudbala riječ odavno ne znači puno.

"Nisam još ništa odlučio o budućnosti, mislim samo na PSŽ i kako da sezonu završimo na pravi način", rekao je Mbape prije nekoliko dana.

A prije dvije noći je u prvom meču osmine finala Lige šampiona upravo on srušio Real na "Parku prinčeva" golom u sudijskoj nadoknadi.

Spekulisalo se da bi Mbape u Realu zarađivao između 35 i 40 miliona eura, ponuda PSŽ-a je mnogo, mnogo ozbiljnija.

Istovremeno, "Le Parizijen" dodaje da je Mbape spreman da pregovara sa PSŽ-om samo o novom kratkoročnom ugovoru, na sezonu ili maksimalno dvije.

"Independent" navodi da PSŽ ne odustaje od namjere da zaštitno lice kluba bude Francuz, pa bi u slučaju da Mbape stvarno ode sve karte bacio na dolazak Pola Pogbe.

Vezisti Mančester junajteda bi ponudio nedjeljnu zaradu od 600 hiljada eura.

Bonus video: