Real u pol-poziciji za Halanda: Načelni dogovor u Monaku?

Kako navode mediji, Real bi relativno lako trebalo da se dogovori sa njegovim klubom oko odštete, jer su veze sa Borusijom Dortmund veoma dobre

4731 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Real Madrid je zaključio okvirni sporazum sa predstavnicima Erlinga Halanda i imaće dobru osnovu za pokušaj da napravi veliki transfer predstojećeg ljeta.

Katalonski list "Sport" tvrdi da su predstavnici madridskog kluba "održali odlučujući sastanak u Monaku sa Rafaelom Pimentom, brazilskom advokaticom i desnom rukom Mina Rajole, Halandovog agenta, koji se oporavlja u Milanu zbog delikatnog zdravstvenog problema, te Erlingovim ocem, Alf-Ingeom Halandom, koji su bili zaduženi za pregovore u ime igrača".

Real bi na osnovu tog sporazuma trebalo da ima prioritet u pregovorima, s tim da je naglašeno da će posljednju riječ imati mladi norveški bombarder.

Kako navode mediji, Real bi relativno lako trebalo da se dogovori sa njegovim klubom oko odštete, jer su veze sa Borusijom Dortmund veoma dobre.

Početna cijena bila bi 75 miliona eura, a španski klub pokušaće i da je smanji ponudom da Luka Jović ode u Dortmund.

Jović ima dobru reputaciju iz Bundeslige dok je nosio dres Ajntrahta, odakle je otišao u Real za 60 miliona eura 2019. godine.

Odavno se piše da je Realova želja i Kilijan Mbape, kome ističe ugovor sa PSŽ-om, a šuškalo se i o namjeri Florentina Peresa da spoji dva najtalentovanija napadača današnjice i napravi tandem Mbape - Haland.

Bonus video: