Radović: Moramo da se vratimo u normalu; Lambulić: "Gađali" samo ih gdje su slabi

Prvi pratilac lidera poražen je od Jezera u Danilovgradu 4:2 i prekinuo pozitivnu seriju koja je trajala 13 mečeva, računajući i prvenstvo i Kup

9110 pregleda 2 komentar(a)
Fudbaleri Jezera, Foto: Savo Prelević
Fudbaleri Jezera, Foto: Savo Prelević

Posljednji poraz Dečić je doživio 19. septembra, pojačao se u januaru i na startu drugog dijela sezone se okliznuo.

Prvi pratilac lidera poražen je od Jezera u Danilovgradu 4:2 i prekinuo pozitivnu seriju koja je trajala 13 mečeva, računajući i prvenstvo i Kup.

"Znali smo da će biti teško, uvijek je tako u prvim mečevima nakon pauze, ali ovako teško – nisam ni pretpostavio. Napravili smo dosta neshtavljivih grešaka. Moramo da se vratimo u normalu, ovaj poraz ne smije da nas poremeti. Moramo da ostanemo zajedno, da igramo kako znamo, što danas nismo uradili", kazao je trener Miljan Radović.

Jezero je, s druge strane, nastavilo niz od dvije vezane pobjede u finišu jeseni, osvojili važne bodove u borbi za opstanak.

Argentinac Rodrigo Faust je pokazao da je pravo pojačanje, pogodio je dva puta, odličnu napadačku igru krunisali su i Bošnjak i Adžović golovima u posljednjih deset minuta.

"Sjajna naša utakmica, i taktički i napadački. Bilo je svega, ovo su utakmice koje vraćaju navijače. I Dečić je bio odličan, ali mi smo smo znali slabosti protivnika i tu smo ga 'gađali'", rekao je trener Jezera Mladen Lambulić.

Bonus video: