Afera "kapitenska traka": Ronaldu smeta Megvajer, poruka Rangnika je jasna

"Nikada nisam razgovarao sa igračima o ulozi kapitena, iako je to isključivo moja odluka. Ali, kad već pričamo o tome, Hari je naš kapiten i to će ostati", poručio je Njemac

9663 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Afera kapitenska traka je posljednja u nizu koja potresa Mančester junajteda, ali i situacija koja po ko zna koji put opisuje koliko je svlačionica velikana podijeljena.

"Miror" je, naime, objavio da je Kristijano Ronaldo "pikirao" traku koja je sve ovo vrijeme bila na ruci Harija Megvajera.

"Ronaldo smatra da Megvajer ne obavlja ulogu kapitena onako kako treba", prenosi "Miror" i poziva se na izvore iz kluba.

Megvajera je u kapitena prije dvije godine promovisao Ole Gunar Solskjer, a privremeni menadžer Ralf Rangnik je u razgovoru s novinarima pokušao ili da riješi problem ili da ga zataška.

"Rečeno mi šta je izašlo u medijima i mogu da kažem da je to apsolutna glupost. Nikada nisam razgovarao sa igračima o ulozi kapitena, iako je to isključivo moja odluka. Ali, kad već pričamo o tome, Hari je naš kapiten i to će ostati", poručio je Njemac.

Ostrvski mediji, ipak, tvrde da dobro znaju šta pišu i Rangnikov javni nastup vide kao objavljivanje otvorenog rata Ronaldu.

Menadžer i CR7 baš i nisu u dobrim odnosima od kada je Rangnik stigao u Mančester.

"Ne slušam buku koju stvarate, mislim samo na to kako da pripremim tim za naredni meč", dodao je Rangnik.

A naredni duel je u nedjelju na "Eland roudu", Junajted gostuje Lidsu u čuvenom Derbiju ruža nakon što je u utorak kod kuće savladao Brajton 2:0 golovima Ronalda i Bruna Fenandeša.

Junajted meč za vikend dočekuje kao četvrtoplasirani tim Premijer lige - ima bod više od Vest Hema koji je peti, a četiri od Arsenala.

"Tobdžije" imaju čak tri utakmice manje.

Bonus video: