Derbi u Danilovgradu: Iskra želi da nastavi seriju

Iskra sjutra (17.30 h) u 22. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige dočekuje Dečić

2942 pregleda 0 komentar(a)
Sa utakmice Iskre i Budućnosti, Foto: FSCG
Sa utakmice Iskre i Budućnosti, Foto: FSCG

Derbi 22. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige igra se sjutra (17.30 h) u Danilovgradu, gdje će Iskra ugostiti ekipu Dečića.

Danilovgrađani su u odličnoj formi - na startu drugog dijela savladali su Rudar u Pljevljima, u prethodnom kolu pobijedili Budućnost na domaćem terenu i sa mnogo optimizma ulaze u susret sa timom, koji je vezao dva poraza. Dečić je u nastavku sezone izgubio od Jezera i Rudara.

"Utakmica protiv Dečića dolazi u jako dobrom i povoljnom momentu za našu ekipu, nakon pobjeda protiv Rudara i Budućnosti. Imamo malih kadrovskih problema, ali i širinu u sastavu. Sigurni smo da će svaki igrač šansu iskoristiti na pravi način. Dečić je i prije početka prvenstva projektovan za vrh tabele i za titulu. To su potvrdili u zimskom prelaznom roku. Njihove ambicije su najveće i u meč će ući sa željom da reaguju nakon dva poraza. Na nama je da mudrom i strpljivom igrom odgovorimo na njihovu reakciju. Što se tiče nas, zna se da je cilj jasan - borba za tri boda i izlazak na evro scenu", rekao je u najavi meča pomoćni trener Iskre, Milivoje Novović.

Ekipa nakon odličng starta sa dosta samopouzdanja ulazi u predstojeće mečeve.

"Odlično smo ušli u nastavak šampionata, ostvarili dvije pobjede što nam je dalo samopouzdanja za predstojeće duele. Dečić je kvalitetna ekipa, ne smiju nas zavarati njihovi rezultati iz prethodna dva kola. Na nama je da ponovimo partiju iz prethodnih susreta i mislim da ćemo doći do pobjede", smatra fudbaler Danilovgrađana, Irfan Šahman.

Bonus video: