Salah: Ne vjerujem u zavjere, ali sam šokiran glasanjem za Zlatnu loptu

"Nemam ništa kao dokaz da pokažem da nešto nije u redu. Zaista ne znam o čemu je riječ, ali sam bio šokiran rezultatima“, rekao je on

4285 pregleda 6 komentar(a)
Salah, Foto: Reuters
Salah, Foto: Reuters

Mohamed Salah je blago Liverpula, napadač koji godinama igra na vrhunskom nivou.

Egipćanin, međutim, smatra da nije dovoljno cijenjen u fudbalskom svijetu, što je prvi put javno i otkrio.

„Rezultati u glasanju za Zlatnu loptu su me šokirali“, rekao je Salah.

"Niko nije mislio da ću biti sedmi. Ali, ja ne vjerujem u teorije zavere. Mnoge zemlje koje glasaju su daleko od pravog fudbala", rekao je Salah.

Kazao je da ne zna koji su kriterijumi za glasanje.

"Nemam ništa kao dokaz da pokažem da nešto nije u redu. Zaista ne znam o čemu je riječ, ali sam bio šokiran rezultatima“, rekao je on.

Podsjetimo, 29-godišnji Egipćanin zauzeo je sedmo mjesto u anketi za Zlatnu loptu. koju je dobio je napadač PSŽ-a Leo Mesi.

Salah nije izabran ni u idealni tim godine.

„I tu sam veoma razočaran, ali ne možete ništa da uradim povodom toga. Nemam osjećaj da je to nešto protiv mene lično, ali to je realnost u kojoj živimo“, rekao je on.

U najboljem timu su Đanluiđi Donaruma (PSŽ, Italija), Ruben Dijaš (Mančester Siti, Portugal), Leonardo Bonući (Juventus, Italija), David Alaba (Bajern/Real Madrid, Austrija), N'Golo Kante (Čelsi, Francuska), Žoržinjo (Čelsi, Italija), Kevin de Brujne (Mančester Siti, Belgija), Lionel Mesi (Barselona/PSŽ, Argentina), Robert Levandovski (Bajern, Poljska), Erling Haland (Borusija D, Norveška), Kristijano Ronaldo (Juventus/Mančester junajted, Portugal).

Bonus video: