Budućnost u "vatrenim" Tuzima, Nedović: Idemo sa stavom da pokažemo da smo bolji

Budućnost je ove sezone bez pobjede nad Dečićem - prvi meč u Tuzima je završen neriješeno (2:2), dok je drugi međusobni okršaj pripao Dečiću pod Goricom (2:1)

6327 pregleda 3 komentar(a)
Sa meča Budućnost - Dečić, Foto: FK Budućnost
Sa meča Budućnost - Dečić, Foto: FK Budućnost

Budućnost ide u vatrene Tuzi da pokaže da je bolji tim.

Tako je trener podgoričkih fudbalera Aleksandar Nedović najavio duel sa Dečićem u 23. kolu Prve crnogorske fudbalske lige (subota, 14 časova).

„Igramo na terenu gdje se osjeća domaćinski naboj i gdje Dečić ima sjajnu podršku sa tribina. Na osnovu naše igre i velikog broja stvorenih šansi u prethodna tri kola, idemo u Tuzi da napravimo pozitivan rezultat što je za nas – pobjeda“, kazao je Nedović.

Budućnost je ove sezone bez pobjede nad Dečićem - prvi meč u Tuzima je završen neriješeno (2:2), dok je drugi međusobni okršaj pripao Dečiću pod Goricom (2:1).

"Neće nam biti nimalo lako, Dečić je svoje ambicije pokazao u prelaznom roku dovođenjem provjerenih igrača, a kada angažujete reprezentativca sa preko 70 nastupa, stavljate svima do znanja da imate najveće moguće ambicije. Protivnik nije startovao kako je želio, ali se digao pobjedom u posljednjem kolu u derbiju u Danilovgradu. Međutim, mi smo Budućnost, moramo da idemo u Tuzi sa stavom i da pokažemo da smo bolja ekipa u vome trenutku“.

Budućnost će napasti rivala.

"Budućnost mora da igra ofanzivno, a i ekipa je tako selektirana – i prije mene, kao i za vrijeme mog mandata. Dovodili smo igrače sa ofanzivnim karakteristikama i sigurno nećemo odstupiti od ofanzivne igre, što govori i naš broj postignutih golova. Nama je problem broj primljenih golova, stalno nas nešto kažnjava, ali na osnovu rada i igara koji momci pokazuju, nadam se da će sreća biti na našoj strani ovoga puta, kao što je prethodna dva puta bila na strani Dečića“, rekao je Nedović.

Bonus video: