Nikić: Očekujem reakciju igrača, mislim da se ekipa opustila poslije pobjede protiv Budućnosti

Meč u Danilovgradu u 24. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige počinje sjutra u 17 časova

4765 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fudbaleri Iskre sjutra (17 h) u 24. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige dočekuju Petrovac.

Ekipa Srđana Nikića nakon poraza od Dečića i Sujteske želi da se vrati na pobjednički kolosjek i savlada direktnog konkurenta u borbi za Evropu.

"Petrovac je nezgodna ekipa. Poslije dva rezultatska neuspjeha očekujem reakciju igrača - mislim da možemo bolje nego u prethodne dvije utakmice. Čini mi se da se ekipa malo opustila poslije pobjede protiv Budućnosti, ali očekujem da igrači daju sve od sebe i mislim da će to biti dovoljno za pobjedu. U prethodna četiri kola igrali smo protiv Rudara u Pljevljima i protiv tri ekipe koje se bore za titulu. Izlazimo iz teškog rasporeda, bodovno možemo biti zadovoljni, a što se tiče igre to je polovično - prve dvije utakmice su bile dobre, druge dvije na nešto nižem nivou, ali svaka utakmica u ligi je teška i očekujem sad kad krene lakši raspored i veći bodovni saldo", kazao je u najavi meča trener Iskre, Srđan Nikić.

Obje ekipe u ovaj susret ulaze sa istim brojem bodova - 35.

"Očekuje nas težak meč. I Petrovcu je prioritet Evropa, ali mi ćemo i na tom meču ići na pobjedu. Nadam se da nas nisu uzdrmala dva loša rezultata", rekao je fudbaler Iskre Periša Pešukić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: