Modrić: Daćemo sve od sebe za pobjedu

Real sjutra (21) dočekuje PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona

1902 pregleda 1 komentar(a)
Modrić, Foto: Reuters
Modrić, Foto: Reuters

Fudbaleri Reala sjutra (21) dočekuju PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Madriđani su u prvom susretu izgubili 1:0, a uoči revanša Luka Modrić poručuje da njegova ekipa mora odigrati se više energije ukoliko želi plasman u četvrtfinale.

"Moramo istrčati na teren s velikom energijom i karakterom. Moramo dati sve od sebe kako bismo odigrali veliku utakmicu i prošli dalje", izjavio je hrvatski reprezentativac.

Utakmicu sa Parižanima propušta Kazemiro, dok je nastup Krosa pod znakom pitanja.

"Izostanak Kazemira je veliki hendikep, jer znamo koliko nam je važan i koliko znači za našu igru, ali imamo druge fudbalere za koje sam uvjeren da će odigrati dobro poput Federika Valverdea i Eduarda Kamavinge. Vidjećemo hoće li Toni biti s nama, nadam se da će igrati. Ja moram dati sve od sebe, kao i uvijek. Sada svi moramo dati još više kako bi nadoknadili Kazemirov izostanak, posebno u odbrani", rekao je Modrić.

Modrić nije pričao o eventualnom produžetku ugovora sa Realom. Aktuelni mu ističe na kraju sezone.

"Ne želim govoriti o toj temi jer je u ovom trenutku pred nama važnija stvar, a to je sjutrašnja utakmica. Koncentrisan sam samo na utakmicu".

U Madrid dolazi bivši Realov igrač, Serhio Ramos.

"Razgovaram sa Ramosom svakog dana. Publika treba da ga dočeka srdačno jer je on legenda ovog kluba. Ne kažem to zato što mi je prijatelj nego zato što je najbolji defanzivac koji je ikada igrao za Real Madrid, te zbog svega što je dao ovom klubu", izjavio je Modrić.

Bonus video: