Anćeloti: Sjutra ćemo vidjeti Real Madrid u najboljem izdanju

Real sjutra (21 h) dočekuje PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona

3054 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pred igračima Reala je bitan meč - Madriđani sjutra (21) dočekuju PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona i moraju da pobijede ukoliko žele plasman u četvrtfinale.

U prvom meču slavila je francuska ekipa (1:0), a jedini gol postigao je Kilijan Mbape, čiji je nastup na sjutrašnjem meču pod znakom pitanja.

Mbape je na jučerašnjem treningu povrijedio stopalo, ali je sa ekipom otputovao u Madrid. Čini se da do početka meča neće biti poznato da li će francuski reprezentativac biti u sastavu.

“Istorija "Bernabeua" kaže da su veliki igrači uvijek dočekivani aplauzima. Tako će biti dočekan i Mbape. Navijači na "Santjago Bernabeuu" vole odlične igrače, vole da Real pobjeđuje i igra dobro”, kazao je na današnjoj konferenciji trener Madriđana, Karlo Anćeloti.

Povezani članci

08. Mart 2022.

Modrić: Daćemo sve od sebe za pobjedu

Anćeloti neće moći da računa na Kazemira, dok je nastup Tonija Krosa pod znakom pitanja.

"Najbolji Real Madrid može da se takmiči sa najboljim Pari Sen Žermenom. Vidjeli smo njih u najboljem izdanju, a sjutra ćemo videti najbolji Real Madrid. Karim je dobro, ponovo je onaj Karim prije nego što je zadobio povredu. Kros će igrati ako je 100 odsto spreman. Ako je na 95 odsto – neće igrati”, jasan je Anćeloti.

Italijan je govorio o pripremi utakmice.

“Ne razmišljam o tome čega se plašim, razmišljam o tome šta treba da uradimo da bismo osvojili loptu, dobili duel, kako da pritisnemo… Obično uoči utakmice razmišljam šta mi moramo da uradimo, a ne šta treba da izbjegavamo. Plan koji imamo je plan ne samo za Mbapea, već i za Nejmara, Mesija i sve ostale dobre igrače Pari Sen Žermena. Plan je da igramo kao tim, sa loptom i bez nje. Da održimo visok nivo igre svih 90 minuta i odigramo kompletnu utakmicu. Moramo da budemo inteligentni, moramo da dobijemo utakmicu, ne smijemo da ludujemo”, zaključio je Ančeloti.

Bonus video: