U16 selekcija primila četiri gola na Kipru

Poraz u drugom meču

2510 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mlađa kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore je poražena u drugom prijateljskom duelu na Kipru - bilo je 4:0 za domaćina.

Sva četiri gola je U16 selekcija primila u drugom poluvremenu.

Prije toga, u 20. minutu, odličnu šansu je propustio Petar Jauković, čiji pokušaj je izblokirao defanzivac Kiprana.

U nastavku je Kipar pogađao preko Hristosa Lukaidisa (dva puta), Andreasa Hristoforua i Mariosa Hacilefterisa, dok su najbolju šansu "sokoli" ispustili u 70. minutu, kada je Aleksa Stijepović bio neprecizan u situaciji jedan na jedan sa protivničkim golmanom.

"Kiprani su bili brži i agresivniji, dok su se nama ponavljale greške kao i u prethodnom duelu. Možda je ovoj ekipi i dalje problem odigrati dvije utakmice u periodu od tri dana. Takođe, vremenski uslovi u drugom poluvremenu bili su veoma loši, skoro pa nemogući za igru", rekao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je u utorak slavila 2:1.

Crna Gora je igrala u sastavu: Toni Brkan, Aleksa Globarević (od 41. Igor Jokanović), Vojislav Jokić, Luka Baštrica (od 61. Luka Rmuš), Lazar Martinović, Vuk Vukmanović (od 61. Luka Kruščić), Daris Feratović (od 51. Minja Knežević), Bogić Milošević (od 51. Aleksa Stijepović), Maksim Đukić (od 51. Marko Popović), Petar Jauković (od 51. Jovan Milošević), Imran Redžepagić.

Bonus video: