Budućnost ide u Nikšić da uspori Sutjesku, Raičković: Vjerujemo u naš kvalitet

Budućnost zaostaje za liderom 13 bodova, ima i meč manje

2803 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Raičković, Foto: FK Budućnost
Miloš Raičković, Foto: FK Budućnost

Najveći derbi domaćeg fudbala, treći ove sezone, igra se u nedjelju, a Budućnost će kraj Bistrice od 13 časova pokušati da uspori put Sutjeske ka tituli i koliko-toliko zakomplikuje prvenstvo, najavljuje vezista Miloš Raičković.

“Čeka nas derbi sa Sutjeskom, to je utakmica koja u svakom trenutku ima veliki značaj, bez obzira ko je na kojoj poziciji na tabeli i koja je bodovna razlika”, rekao je Raičković za zvanični sajt kluba.

“Sutjeska je trenutno lider, ima veliki kvalitet koji je izražen kroz nekoliko individualaca, ali mi ćemo ići na pobjedu. Uostalom, sa tom željom Budućnost ulazi u svaku utakmicu”.

Budućnost zaostaje za liderom 13 bodova, ima i meč manje. Jasno je da Sutjeska pobjedom rješava sve...

“Nema pritiska, mirni smo i vjerujemo u kvalitet koji posjedujemo. Najbitnije je da pružimo maksimum, da se kod svakog igrača vidi volja, a siguran sam da uz dobru igru rezultat neće izostati. Pobjedom u derbiju bi zakomplikovali situaciju na tabeli, približili se rivalu i napravili veći pritisak pred nastavak prvenstva”, jasan je Raičković, koji cijeni Sutjesku.

“Sutjeska igra odlično ove sezone, rezultatski je konstantna i zaslužuje čestitke. Ta rezultatska konstantnost je nama nedostajala ove sezone. Rival ima opasne individualce, a tu bih prije svega izdvojio Vladimira Jovovića, koji je na svakoj utakmici donosio prevagu”.

Bonus video: