Levandovski izjednačio rekord, Bajernu samo bod u Hofenhajmu

Poljak je već dostigao rekrodnih 17 golova u Bundesligi na gostovanjima

4926 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bajern nije zaslužio više od remija u Hofenhajmu - 1:1. U utakmici sa brojnim šansama na obje strane, remi je najpravedniji ishod.

Iako se Manuel Nojer vratioo na gol 20 dana prije svih medicinskih prvobitnih predviđanja, bio je nemoćan u u 32. minutu, kada je Baumgartner sa par metara iskoristio odličan pas Rauma.

U sudijskoj nadoknadi poluvremena Poljak Robert Levandovski je postigao 17. gol na gostovanjima ove sezone.

Glavom nakon kornera Džošue Kimiha. Bajern je imao šansi, stativu čak, ali su i gosti opasno prijetili, pogotovo u posljednjim minutima.

Frajburg je slavio nad Volfsburgom sa 3:2. Domaćin je vodio sa dva gola prednosti na poluvremenu, ali su "vukovi" bili uporni. Ipak, Šloterbek u 87, je obradovao navijače.

Union Berlin je remizirao sa Štutgartom (1:1), a Herta je još bez pobjede u ovoj kalendarskoj godini, nakon poraza u Menhengladbahu - 2:0.

Stevan Jovetić nije bio u zapisniku, a Herta nije obrazložila izostanak. Loš niz i svega dva boda ovog proljeća su Hertu uveli u zonu ispadanja.

Utakmica Augsburga protiv Majnca je odgođena zbog korona virusa. U Majncu je 19 igrača inficirano kovidom, pa već drugi vikend zaredom ne igra utakmice.

Bonus video: