Alegri: Nalazimo se u dobrom periodu, u martu se mnogo toga odlučuje; Emeri: Juventus je i dalje favorit

Juventus i Viljareal će sjutra u Torinu odigrati revanš meč osmine finala Lige šampiona

2754 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Juventusa na današnjem trenenigu, Foto: Reuters
Fudbaleri Juventusa na današnjem trenenigu, Foto: Reuters

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je danas da njegov tim mora da ima "ambiciju" da igra finale Lige šampiona, uoči sjutrašnjeg revanš meča osmine finala LŠ protiv Viljareala.

Njegov španski kolega Unaj Emeri vjeruje da će "žuta podmornica" učiniti sve da pokaže "da zaslužuje mjesto u četvrtfinalu LŠ", nakon remija u prvom susretu.

"Nalazimo se u dobroj formi, u odlučujućem dijelu sezone. U martu se mnogo toga odlučuje. Mart je vrijeme da se zabavimo, ali u martu lopta postaje sve manja i teža", izjavio je Alegri.

"Ne znam da li ova ekipa ima kvalitet da igra finale Lige šampiona, ali igrači moraju da imaju ambiciju da to učine. Uvijek morate da idete da ostvarite maksimalan cilj. Ako budemo dobri, i budemo imali sreće...", dodao je on.

Emeri je izjavio da zna šta Juventus "predstavlja", i da je italijanski tim i dalje favorit.

"Znamo šta Juventus predstavlja. I dalje su favoriti. Želimo da dobro odigramo i pokažemo da nam je mjesto u četvrtfinalu", rekao je Emeri.

"Jedno od naših oružja biće odbrana. Moraćemo da se čvrsto branimo. Takođe, moramo da pokušamo da što duže držimo loptu u našim nogama", dodao je Emeri.

Juventus i Viljareal će sjutra u Torinu odigrati revanš meč osmine finala Lige šampiona. U prvom meču u Španiji rezultat je bio nerešen 1:1.

Bonus video: