Nastavak meča Dečić - Budućnost: Sve je isto, osim sudija...

Miloš Bešović je vodio meč do 18. minuta, a nastaviće ga internacionalac Nikola Dabanović. Nije poznato zašto je Sudijska komisija promijenila arbitre, vjerovatno nije bila zadovoljna kako je prvobitno određena trojka odradila posao

5689 pregleda 2 komentar(a)
Sa jednog od ranijih mečeva između Dečića i Budućnosti, Foto: Luka Zeković
Sa jednog od ranijih mečeva između Dečića i Budućnosti, Foto: Luka Zeković

Dečić i Budućnost nastaviće sjutra u 14 sati u Tuzima prekinuti meč 23. kola Telekom 1. CFL.

Duel se nastavlja od 18. minuta, a Budućnost vodi sa 1:0.

Utakmica je prije 10 dana prekinuta zbog sukoba navijača dva tima, koji su se gađali stolicama, kamenicama, bakljama. Ovoga puta neće biti publike na tribinama.

A na terenu - meč po pravilima treba da nastave isti akteri koji su počeli duel 5. marta.

Promjene su moguće samo u slučaju da se neki igrač u međuvremenu povrijedio, a ime tog fudbalera ne može da se nađe u zapisniku. Takav je slučaj, na primjer, sa Fatosom Bećirajem, napadačem Dečića, koji je u međuvremenu zadobio povredu i neće moći da se nađe na spisku.

Dakle, sve je isto, ne računajući publiku.

Ili, skoro sve - zanimljivo da je Sudijska komisija odlučila da promijeni sudijsku trojku.

Tako je utakmicu Dečić - Budućnost do 18. minuta sudio Miloš Bešović, sa pomoćnicima Aleksandrom Đikanovićem i Goranom Šućurom, a od 18. minuta vodiće je "internacionalna trojka" - Nikola Dabanović kao glavni, Milutin Đukić i Vladan Todorović kao pomoćnici.

Sudije
foto: FSCG

Nije poznato zašto je Sudijska komisija promijenila sudije, ali pretpostavlja se da nije bila zadovoljna kako su prvobitno određeni arbitri vodili meč do 18. minuta.

Sukobi na tribinama su počeli kada arbitar Bešović nije svirao penal za Budućnost, nakon prekšaja nad Ivanovićem, a sporna je i situacija kod jedinog gola i eventualno igranje rukom napadača Budućnosti Đukanovića.

Bonus video: